Bezár

i love SUZUKI

Bezár
Biztonság

3 meggyőző érv, amiért hasznos az AllGrip

Ha eddig azt gondoltad, hogy az összkerékhajtás csak az igazi terepjárókba való, akkor most érdemes lehet megváltoztatni a véleményed. Mondunk három okot, amiért a terepjáráson kívül is hasznos lehet a Suzukik AllGrip rendszere.

Biztonságos
Az összkerékhajtás ma már egyáltalán nem csak a terepjárók kiváltsága, a személyautókhoz éppúgy lehet rendelni, és azokban is hasznos lehet. Nem nehéz elhinni, hogy ha mind a négy kerék hajt, az biztosabb tapadást jelent akkor, amikor nem éppen ideálisak az útviszonyok. Az automatikusan kapcsolódó AllGrip összkerékhajtás szenzorjai mindig figyelnek, és ha kell, észrevétlenül kapcsolják be a hátsó kerekek hajtását, hogy havas, jeges vagy vizes úton se csússz meg az autóddal.Sportos
Nem véletlen, hogy a raliban is az összkerékhajtású versenyautóké a babér, hiszen a négy eltökélten kapaszkodó kerékkel még biztosabban lehet teljesíteni a pályát, mint ha csak elöl hajtana az autó. Az összkerékhajtású Suzukival pedig a közúton is élvezetesebben autózhatsz, különösen a Vitara és az S-Cross AllGrip Select rendszerével. Sport üzemmódot választva a forgótárcsán több nyomaték jut a hátsó kerekekre, így kanyarokban is agilisabb lesz tőle az autó.

Takarékos
Hogyan, egy összkerékhajtású autó is lehet takarékos? Igen, ha eddig azt gondoltad, hogy a négykerék-meghajtású autók csakis benzinpusztítók lehetnek, akkor a Suzukikat látva ideje másként gondolnod rá. Az AllGrip Auto és AllGrip Select rendszerek ugyanis csak akkor hajtják a hátsó kerekeket, ha az útviszonyok megkívánják, vagy ha te kapcsolsz összkerékhajtásra, ezért hétköznapi használat során nem fogyasztanak többet, mint a fronthajtású társaik.