Bezár

i love SUZUKI

Bezár
Életmód

Te is ilyen autóról álmodoztál gyerekkorodban?

A Suzuki izgalmas nemzetközi videóversenyt hirdetett, amiben a pályázók teljesen szabadon alkothatták meg az AllGrip tulajdonságait legjobban bemutató reklámfilmet. A győztes videókat elnézve, a zsűrinek nem lehetett könnyű dolga. Te egyetértesz az eredménnyel?

A verseny dobogósai egyedi szemszögből közelítették meg az elsőre száraznak tűnő témát, így mindegyik filmet egészen másért lehet szeretni. Az első helyezett biztosra ment és a bevált receptet, a cukiságot fűszerezte egy frappáns ötlettel. Természetesen a jó alapgondolat még nem lenne elég a garantált győzelemhez, de ebben az esetben a kivitelezés is bravúrosan sikerült. A film úgy mutatja be az AllGrip különböző funkcióit, ahogy sosem próbálták azelőtt. Könnycsatornákat felkészíteni, a valaha volt legaranyosabb Suzuki reklám következik!Nem meglepő módon a második helyezett sem a szokványos oldalról közelítette meg az AllGrip bemutatását. Hogy milyen az, amikor egy-egy technikai funkciót hús-vér szereplők játszanak el? A válasz a videó elindítása után érkezik.

A “Walk like you drive”, azaz “Járj úgy, mintha vezetnél” című pályamű is magasra tette a lécet - egészen a harmadik helyig repítette a készítőket. Ez az az ötlet, ami magában hordozza a vicces jeleneteket, az alkotóknak mégis sikerült belecsempészni az AllGrip funkciók komolyságát is. Szép munka!