Bezár

i love SUZUKI

Bezár
Életmód

Három vallomás, miért szeretnivaló a Vitara

A Vitarát csak szeretni lehet, és erre rengeteg okot tudnánk felsorolni. Ha még nem így gondolod, akkor olvasd el, miért imádja a Suzuki szabadidő-autóját a fiatal pár, a kisgyerekes anyuka és az elfoglalt családfő is.

A Vitara az első új autónk – meséli Dani. – Már jó néhány éve megvan a jogosítványom, de eddig mindig csak régebbi autóim voltak, vagy mások új kocsiját vezettem. Sokat álmodoztam róla, hogy milyen lesz az első saját autóm, és végül a Vitara váltotta valóra ezt az álmot. Tetszik, hogy olyan karakteres a formája, és odabent mindent egyszerűen megtalálok benne, nagyon könnyű kezelni. Nem gond, ha a barátaimat is magammal viszem fesztiválozni, és a csomagtartóban eddig még minden cuccom elfért. A lehajtható hátsó üléseken egyszer még benne is aludtunk hálózsákban egy hosszú kirándulás után, ennél romantikusabbat elképzelni sem lehet.

A Vitara tökéletes családi autó is – veszi át a szót Adri, aki két kisgyerek anyukája. – Más típusú autóról váltottam, és nagyon bevált a csere, hiszen sosem volt még ilyen praktikus kocsim. Tetszik, hogy magasan ülök benne, jól átlátom a forgalmat, ez nagy biztonságérzetet ad. A gyerekek is biztonságban érezhetik magukat benne, hátul bőven van helyük, és a gyerekülés beszerelése is egyszerűen megy. A csomagtartóba pedig elég csak belenézni, hogy kiderüljön, mennyi mindent magunkkal tudunk vinni. Akár a hétköznapi iskolakör, akár egy hétvégi kirándulás, és eddig még semmit sem kellett otthon hagyni. Az automata váltóját külön szeretem, azzal lesz igazán stresszmentes a vezetés.A Vitara az eddigi legjobb autóm – mondja Gábor, akinek jó néhány kocsija volt már, ezért tudja mihez mérni a típusokat. – Korábban nem vettem számításba a szabadidő-autókat, amíg ki nem próbáltam a Suzukit, és rögtön meggyőzött, hogy milyen sokoldalú. Az 1.4 Boosterjet motoros, összkerékhajtású változatot választottam, ami egyszerre több autó helyett is beválik: fürge, rugalmas a városban, takarékos a hosszú utakon, és nevetve viszem vele a barátokat a tóhoz, ha horgászni megyünk. A hétvégén befér az egész család, és mindenki odavan érte, a navigáció és a távolságtartó tempomat hasznos társ a kirándulásokon, a radaros vészfékrendszerrel pedig biztonságban tudhatom azokat, akiket a legjobban szeretek.
Méltán a legnépszerűbb típus tehát a piacon a Vitara, hiszen ahány autós, annyiféle okból lehet szeretni.