Bezár

i love SUZUKI

Bezár
Életmód

3 életszakasz, amiben az Ignis a tökéletes autó

Az autóvásárlásnak is megvannak a maga korszakai az ember életében: ilyen az első saját járgány kiválasztásának az ideje, vagy éppen a csere egy tágas, családi autóra. Az Ignis sokoldalúságára több életszakaszban is támaszkodhatsz!

Az első saját autó
Akár használtan, akár újan kerül hozzád életed első autója, mindenképp meghatározó jelentőségű. Már a kiválasztásnál is rengeteg szempontot kell figyelembe venni, de a tapasztalattal együtt fog igazán körvonalazódni, milyen autóra is vágysz, melyik modell fogja a legjobban kiszolgálni az igényeidet. Az Ignis a lehető legjobb belépő az autózás világába: kompakt suv, ami bár nem a nagycsaládos kiruccanásokhoz passzol, remekül kihasználható terekkel rendelkezik, és a legjobb barátok is bőven elférnek majd benne. Az egészen alacsony üzemanyag-fogyasztás, a könnyen irányítható vezérmű, strapabíró kasztni szintén fontos tényezők. Kevés dolog tudja jobban elvenni az ember kedvét az autózástól, mint az, ha a legelső választásáról egymás után derülnek ki a hibái. Sajnos ez még mindig gyakori jelenség a használtautó vásárlásban, de ha egy idősebb Ignist választasz, akkor sem kell vagyonokat költeni a szervizre, hiszen a kopóalkatrészei nagyon jó áron is könnyen elérhetők. Az egyetemi évek alatti ingázáshoz, városi cirkáláshoz, hétvégi kirándulásokhoz magasan a legjobb ár-érték arányú modell a kategóriájában.Az első kör életed első autójával

via GIPHY


Amikor elújságolod a haveroknak, hogy veszel egy Ignist, ők pedig örülnek, hogy mostantól megvan a fix sofőr a bulik utáni fuvarhoz

via GIPHY


Ha már nem elég egyetlen Suzuki
Mindenki találkozott már azzal a konfliktust generáló helyzettel, amikor a háztartásban akár csak két embernek is egy autón kell osztoznia. Véget nem érő egyeztetések, félreértések, sértődések, késések, nagy adag bosszankodással megspékelve. A megoldás egyértelmű: kell még egy autó. De mégis milyen? És itt kezdődnek általában a problémák, hiszen rengeteg elvárásnak kell megfelelni, ráadásul nem is csak egy személy számára. Első körben felmérjük az igényeket: legyen gazdaságosan fenntartható, megbízható, ne foglaljon óriási helyet, hisz már így sem üres a garázs. Az sem árt éppenséggel, ha többen is elférnek benne. Az autópályán a gyorsabb sávban is stabilan tartsa a tempót, ne kelljen visszavenni a dinamikus vezetési stílusból. Az új Ignis az összes ilyen kritériumnak lazán eleget tesz, sőt, még túl is teljesíti azokat. Az alapfelszereltségben olyan extra funkciók is helyet kaptak, mint például a fékrásegítés, ami valljuk be, elé megnyugtató tud lenni, ha nagy forgalomban kell nap mint nap autózni.

Amikor kinézed magadnak az új Ignist

via GIPHY


Amikor újra sok a szabadidő
Ha a nyugdíjas éveket nem egy lenyitható tetejű, méregdrága sportautóban képzeled el, sokkal inkább egy üzemanyagtakarékos, praktikus, modern kisautóban, az Ignisszel nem fogsz mellélőni. Bevásárlásokhoz, kirándulásokhoz, a napi ügyintézéshez is ideális, plusz pont, hogy az üléstérben teljes kényelemben utazhatnak az unokák is. Képzeld csak el, mekkora boldogság lesz, amikor pár év múlva egy gyönyörűen karbantartott, hibátlan Ignist kapnak tőled életük első autójának!