A vezetés élménye nem merül ki csupán abban, hogy van egy kocsink. A Suzukisok jól tudják, hogy az autó – amit igazán szeretünk – rengeteg törődést és odafigyelést igényel. A MySuzuki szolgáltatásai ebben segítenek.

" />
Bezár

i love SUZUKI

Bezár
Életmód

Bemutatkozik a MySuzuki

A vezetés élménye nem merül ki csupán abban, hogy van egy kocsink. A Suzukisok jól tudják, hogy az autó – amit igazán szeretünk – rengeteg törődést és odafigyelést igényel. A MySuzuki szolgáltatásai ebben segítenek.

Mindenre felkészülve

Az autónk megfelelő karbantartásához, és a komfortos utazáshoz sokszor előre kell gondolkodnunk, sőt az sem árt, ha minden eshetőségre fel vagyunk készülve. Milyen olajat használjunk, hogyan óvjuk a kocsinkat, milyen garanciát válasszunk, hogyan alakítsuk a saját képünkre a kocsi megjelenését? A MySuzuki többek között ezeknek a kérdéseknek a megválaszolására és megoldására jött létre, hogy minden Suzuki tulajdonos biztonságban, optimális körülmények között, és tökéletesen testre szabott autóval utazhasson.Milyen szolgáltatásokról van szó?

Kiegészítők Megfelelő tartozékokkal még kompaktabb, komfortosabb, és strapabíróbb lehet a kedvenc autónk. A Suzuki gyári kiegészítői mind erre hivatottak. A MySuzuki oldalán található extrákkal bármelyik Suzuki modell tulajdonosa praktikus és mutatós dolgokra találhat rá.

Szerelt kerék Szerelt kerék szolgáltatásával a MySuzuki komplett megoldást nyújt gurulás fronton a tél viszontagságaira, méghozzá a Yokohama gumiabroncsaival. A Suzuki modellek kerekei így kiváló vízelvezetési teljesítménnyel nyújtanak erős tapadást a havas, nedves, vagy jeges úton, csökkentik a vízen csúszás kockázatát, illetve magabiztos vezetési élményt adnak, még nagyobb sebességnél is.Ecstar motorolaj A Suzuki elkötelezett a hatékony megoldások mellett, ami az autók összes elemére kiterjed. A MySuzuki szolgáltatásai között az Ecstar motorolaj is megtalálható, amivel egyszerre hatékony és takarékos módon bánhatunk az autó üzemanyagával. A motorolajok mellett olyan környezetbarát tisztítószerekkel is szolgál az Ecstar, mint a bogároldó, kárpittisztító, vagy zsíroldó.

Országúti segély A biztonságos utazás egy olyan közös érdek, amiben elengedhetetlen a kölcsönös segítségnyújtás. A MySuzuki egyik fontos szolgáltatása a Suzuki Mester+, ami napi 24 órában nyújt ingyenes segélyszolgálatot Magyarországon, és sok másik Európai országban egyaránt. A vezetés közbeni meghibásodások esetében mindössze csak telefonálni kell, a Suzuki Mester+ pedig a hívást követően azonnal a bajba jutott segítségére indul, és a távolságtól függően a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre ér, hogy kijavítsa a hibát.

Hűségprogram A MySuzuki hűségprogramja olyan „ősSuzukisoknak" való, akik nem félnek kihasználni az aktuális ajánlatokat és kedvezményeket, illetve szeretnek első kézből értesülni a legfrissebb hírekről a márkával kapcsolatban.


Díjmentes átvizsgálás Az autó szezonális átvizsgálása kulcsfontosságú, a legtöbb esetben ráadásul nem kis költségekkel is jár. A folyamatosan változó út- és látási viszonyok mellett elengedhetetlen a rendszeres ellenőrzés, és a különböző alkatrészek folyamatos karbantartása. Pláne a fagyos tél előtt, amikor mindez fokozottan érvényes. A MySuzuki-nak erre is van megoldása: aktuális kampányában szeptember 17. és október 31. között szakemberek vizsgálják át díjmentesen a Suzuki hűségprogramjában regisztrált felhasználók kocsiját.

A MySuzuki fent említett szolgáltatásai mellett, karosszéria elemek, casco, garanciák, és eredeti Suzuki alkatrészek forgalmazásával is foglalkozik.