Bezár

i love SUZUKI

Bezár
Utazás

2 az 1-ben: romantikus autós útícélok Valentin-napra

Romantikázni és utazgatni az év minden napján jó, de Valentin-napon kézenfekvő egyesíteni a kettőt. Összegyűjtöttünk néhány remek helyszínt, ahová párosan érdemes ellátogatni, pláne ha szeretnétek különlegessé varázsolni ezt a napot.

A kalandoroknak sosincs megállás, egy kis valentin-napi felfedezéshez pedig szuper úticél lehet a Jakab-hegy és környéke a Mecsekben. Miután kényelmesen felvezettetek a kanyargós utakon a Vitarával, érdemes kicsit kiszállni a kocsiból, és a túraösvényeken át, közelebbről is szemügyre venni a helyi érdekességeket: a sziklaképződményeket, az izgalmas kilátópontokat, vagy az egykori földvár sáncait.Azoknak, akik inkább a városi programokat szeretik, erősen ajánlott Magyarország egyik leghangulatosabb kisvárosában, Tihanyban barangolni. Még könnyebb lesz a romantikára hangolódni, ha az esti Balaton-parti vacsorára, sétára lángvörös Swifttel érkeztek a város-központba.Február 14-én sokan szeretnek elmenekülni a városi nyüzsgésből, és szó szerint kettesben lenni, kicsit elbújni a világ elől a szerelmükkel. Nekik a Túristvándi Vízimalom lehet az ideális cél az utazáshoz, legszerencsésebb esetben egy Suzuki SX4 S-Cross-szal, ami terepen és aszfalton is megbízhatóan hasít - a 18. században épült, ma is működőképes Vízimalomhoz ugyanis ilyen utak is vezetnek. Plusz pont, hogy ez a helyszín a mai napig azon kevés úticélok egyike, ahol nem botlunk lépten-nyomon turista csoportokba, és még az évszázadokkal ezelőtti, bájos atmoszféra is tetten érhető.A budapestiek számára hibátlan program lehet a fővárosban eltölteni a szerelmes ünnepet, bejárni a Budai vár lépcsőit, és a híres helyi labirintusban andalogni. Kicsit elveszni az úttalan utakon, elidőzni a köves ösvények között, akár napnyugta után is. A labirintusba sajnos nem lehet autóval bemenni, de az útvesztős megpróbáltatás után bőven kocsikázhattok még a várnegyed mesés környékén, majd a budai hegyoldal perspektívájából is megcsodálhatjátok a város csillogó fényeit.

Akik nem félnek a cukiság legmagasabb szintjére emelni a Valentin-napot, azokat is csak támogatni tudjuk, szaladjon meg bátran a rózsaszín szirup! Mit jelent ez? Autentikus Duna-parti ejtőzést, macskakövön sétálást kézen fogva, teázásgatást, gyertyafényes vacsorát. Hol lehet ezt megtenni? Szentendrén biztosan, hiszen ez a város nem csak az aktív művészeti szcénájáról, vagy a Skanzenről, hanem az életteli romantikájáról is híres. Hosszú, történelmi fejezeteiben számtalan kalandos történet és helyszín rejtőzik, amit együtt fedezhettek fel. De bármilyen programot is válasszatok, végül csak az számít, hogy igazán jól érezzétek magatokat együtt, miközben valami olyasmit csináltok, ami kettőtökről szól, Valentin-nap ide vagy oda. Egy biztos, a Suzukira ezen a különleges napon is számíthattok!