Bezár

i love SUZUKI

Bezár
Utazás

Top 3 belföldi kirándulás: a legnépszerűbb vloggerek tippjei

Az Indulj el! című videós sorozatban Magyarország legszebb, legérdekesebb helyeire visz el a Suzuki, időközben pedig elkészült egy különleges blogger széria is, amiben vloggerek kalauzolnak el kedvenc városaikba és térségeikbe. Összeállításunkban most három nagyszerű úti célt is mutatunk ezekből, kifejezetten tavaszi kirándulásokra hangolva. Indulhatunk?

3. Csakis a Pilis - Mátai András, az utazgatok.hu vloggere ajánlásával

András nagyjából átcikázta már egész bolygót, mégis minden évben visszahúzza a szíve a vadregényes Pilisbe. Teljesen érthető, hiszen egy túrabakancsos, madárcsicsergős, aktív kiránduláshoz keresve sem találhatunk szebb helyet, ráadásul rengeteg pontja van, ami autóval is könnyedén megközelíthető.2. Tihany, az örök szerelem - Fanni, a 15tickets.com bloggere ajánlásával

A Balatonba nyúló félszigetet a környékbeliek szerényen csak magyar Provence-nak becézik, és egy kicsit sem túloznak vele. Napfényes időben elragadó mediterrán hangulat járja át a várost, ami leginkább illatos levendula földjeiről ismert, de a tihanyi camambert, a zamatos helyi borok, és a zseniális panoráma is bőven megér egy tavaszi kirándulást. Fanni nem is töprengett sokáig, merre vegye az irányt a Suzukival.

1. A mesés Káli-medence - Gyémánt Balázs, a Balázs utazik blog szerzőjének ajánlásával

Balázs nem szimpla hobbi-utazó, hanem képzett idegenvezető is, aki jól ismeri a világ legszebb csücskeit. A Káli-medence a kedvencei között is előkelő helyen szerepel, hiszen itt minden megvan, amire csak vágyhat egy világutazó: gyönyörű tájak, romantikus kis utcák, díjnyertes magyar borok, és nem utolsó sorban barátságos vendéglátók. A legváltozatosabb programok várnak itt, így családdal, barátokkal, és kettesben is szuper belföldi úti cél. Elég belekukkantani Balázs videójába, és már pakolod is a Suzuki csomagtartóját!