Bezár

i love SUZUKI

Bezár
Utazás

Vidd magaddal ezeket, ha autós kirándulásra indulsz

Könnyebb már nem is lehetne bejárni az ország ismeretlen tájait, hiszen elég, ha hétvégén autóba ültök, és útnak indultok. De nem árt, ha nálatok van néhány olyan dolog is, amitől még jobban fogjátok érezni magatokat.

Persze megvan a romantikája annak is, ha vonattal indulsz felfedezni az országot, de ha úgyis áll egy Suzuki a garázsban, akkor praktikusabb, ha autóval vágtok neki a kalandoknak. Így ugyanis nemcsak a menetrendhez nem kell alkalmazkodni, hanem magatokkal vihettek mindent, amire csak szükségetek lehet. Ha nem szoktál listákat írni mindenről, akkor is érdemes megfogadnod, hogy miket csomagolj el, ha még jobbá tennéd a kirándulást.

Mindenre felkészülve
Ott az egész csomagtartó, ezért nem kell, hogy egy hátizsákba beférj, fel tudsz készülni minden eshetőségre. Ha nem tudod, milyen lesz az időjárás, akkor bepakolhatsz egy tartalék pulcsit, dzsekit, esernyőt vagy esőkabátot is, a rutinosak tartalék cipőt is magukkal visznek, hiszen másban lehet kényelmes vezetni, másban túrázni, és megint másban a vízparton heverészni. A „minden időjárás csomag” pedig a Suzuki összes típusába kényelmesen befér.Piknik, ahol csak akarod
Nincs hangulatosabb a kirándulás közben egy pikniknél, és minden hozzávalót magaddal vihetsz, ha autóval indulsz neki. Legyen nálad egy kényelmesen nagy pléd, külön kapni olyat, aminek az egyik fele műanyag, így könnyebben tisztíthatod, miután a földre terítetted. Nyáron jól jön egy hűtőtáska, de egyébként elég lehet egy kosár, ha pedig hűvösebb az idő, termoszban vidd az előre főzött teát. Akár Ignis, akár Swift az autód, bátran nekivághattok vele egy kis romantikázásnak.

Szórakozás a szabadban
Kirándulni egy pár túracipőben is lehet, de ha ennél sokoldalúbban szeretnéd eltölteni a szabadidőd, akkor vigyél magaddal hozzá néhány eszközt is. Mindig jól jöhet egy labda, tollasütő vagy frizbi, a hagyományt kedvelők sárkányt, a technika rajongói drónt reptethetnek, a lehetőségeknek nincs határa. Főleg akkor, ha egy Vitara vagy S-Cross az autód, amiben az egész család kényelmesen elfér, a csomagtartója pedig elég nagy ahhoz, hogy mindent magatokkal vihessetek.

Gondolj még ezekre is
Ne feledkezz meg az autódról sem, legyen bármilyen típusú Suzukid, az indulás előtt mindig ellenőrizd a keréknyomást és a lámpákat, valamint a pótkereket, a láthatósági mellényt, az elsősegélycsomagot és a tartalék izzókat, hogy kirándulás közben se érjen meglepetés. Ha mindezzel megvagy, akkor már biztos lehetsz benne, hogy felhőtlen lesz a kirándulás!