Bezár

i love SUZUKI

Bezár
Utazás

Kedvenc nyári autós kiegészítőink

A nyári szezon végtelen lehetőséget tartogat számunkra, sokszor elég csak bepattanni a kocsiba, és várni, hogy utolérjenek minket a kalandok. Az ilyen élményekhez nem árt néhány praktikus vagy mutatós autós kiegészítő, cikkükben összeszedtük a legvagányabbakat!

Az első és legfontosabb, hogy felkészültek legyünk. Merjünk többfelvonásos kalandozásra számítani, tollasütőt, focilabdát, túracipőt, biciklit, frizbit, fürdőruhát, és vízi játékokat is nyugodtan pakoljunk be a kocsiba, sosem lehet tudni, mi lesz a legújabb hobbink. Ezekhez viszont sok helyre lesz szükség, mutatjuk, miket érdemes beszerezni a csomagtér felturbózásához!:

Multi tetőcsomagtartó:
A nagy teherbírású alumínium tetőcsomagtartóra biciklik, matracok, vagy SUP deszkák is felférnek, de egy kisebb nyaralásra menet, akár a csomagokat is rá lehet illeszteni.Tetőbox:
Nyáron a gyorsan változó időjárás, azon belül is a ravasz, hirtelen érkező zivatarok zavarhatják meg a kalandjainkat. Kivéve, ha van egy jó tetőboxunk, amiben zárt helyen utaztathatjuk a kellékeinket. A Certo 460 könnyen felszerelhető, minden oldalról nyitható, és kulccsal zárható. Kell ennél több?Csomagtér rendező:
Ha igazán okosan akarunk pakolni, célszerű beszereznünk egy menő csomagtér rendezőt, aminek köszönhetően a csomagtartó fedél alá is el tudunk rejteni néhány dolgot - ez hasznos a hosszabb kirándulások alatt.Hátsó biciklitartó:
Ha nagy a család, bicikliből is sok van, ilyenkor hasznos egy hátsó kerékpártartó, amire 2 bringa is felfér. Az pedig már csak hab a tortán, hogy egy ilyen kiegészítő egész nyáron szuperül mutat az SX4 S-Cross, vagy a Vitara modelleken!A praktikus kiegészítőkön túl, egy autónál a meggyőző megjelenés sem elhanyagolható. Az új Suzuki modellekre eleve jellemző a stílusos külső, de néhány extra kiegészítővel még vadítóbb kinézetet kölcsönözhetünk a kocsinknak. Egy ragyogó fehér tetőspoiler, vagy egy színre fújható oldalsó díszléc például egyből kiemeli a szürke tömegből az autónkat, ráadásul egy Vitarán is ugyanolyan jól mutat, mint egy Swiften. A külső extrák mellett, a belső kiegészítők is dobnak az arculaton: SX4 S-Cross + sportkormány = pörgés, forgás, K A L A N D.

Bármerre jár, nagy port kavar 💙#suzuki #suzukilovers #suzukivitara #vitara

A post shared by Suzuki Magyarország (@suzukimagyarorszag) on Jun 6, 2018 at 8:54am PDTHa nyáron velünk tartanak a négylábú barátok is, jó ötlet beszerezni egy kutyaponyvát: ez sokkal kényelmesebb a kutyusoknak, és a kocsi takarításánál a gazdiknak is.3 további klassz Suzukis cucc, ami a kocsin kívül is jól mutat

Swift strandtörölköző:
nem csak SwifteseknekIgnis modellautó:
nem csak gyerekeknekSuzuki esernyő:
nem csak a nyári záporokhoz